Du bör se till att välja rätt sorts fiskfoder

Har du en damm med fiskar, så är det ett måste att ge dem rätt sorts fiskfoder. När det gäller mat till fiskar, så behöver olika arter olika typer av foder. Ett bra ställe att köpa fiskmat på, det är Granskattehults damm-& trädgårdstrivsel. Hos dem kan du även hitta en hel del annat för fiskar i damm, samt även dammar av olika slag.

Det kan vara smart att du även köper en foderautomat för fiskfodret. Då slipper du att komma ihåg själv att du ska mata fiskarna. Det sker helt enkelt automatiskt efter den tid du ställt in den på.

Hitta bra foder för fiskar

Hos Granskattehults damm-& trädgårdstrivsel finns det lite olika typer av fiskfoder. Bland annat:

  • Fiskfoder – Aquaforte
  • Fiskfoder – Hikari
  • Fiskfoder – Pondteam

Har du koifiskar, så är det ju bra att ge dem ett koifoder till exempel. I denna fiskmat finns det bland annat vitaminer, proteiner och spirulina som bidrar till att dina fiskar växer och mår bra.

Allt inom dammar och fontäner

Om du inte ännu har en damm med fiskar, men funderar på att skaffa en, kolla då in Granskattehults damm-& trädgårdstrivsel. De har nämligen det mesta du behöver för att bygga dig en egen damm. De har även fina fontäner samt att de även har olika sorters tillbehör för båda delar.

Fundera på vad för damm du tänker dig att bygga och vad du behöver ha för att göra det. Sedan är det bara att besöka företaget hemsida och beställa hem det du har behov av.