Uppsala som festivalstad

Som Sveriges fjärde största stad, med över 200 000 invånare i kommunen, och en av världens äldsta universitetsstäder med cirka 40 000 studerande, är Uppsala en stad som sjuder av liv. Här bjuds det in till mängder av aktiviteter och underhållande evenemang året runt. Arrangörer och arenor arbetar flitigt för att utveckla Uppsala till en attraktiv och nytänkande evenemangsstad. Här finns publiken, läget och den vackra stadskärnan. Staden ligger i direkt anslutning till E4:an, mitt i landet, 67 km norr om Stockholm och 38 km från Arlanda flygplats. Från Uppsalas nybyggda resecentrum tar du dig dessutom lätt med järnväg till och från din destination.

Värdecheckar/betalmedel för besökarna

Uppsala Beer & Whisky Festival kommer att sälja checkhäften som fungerar som betalmedel för alkohol på mässområdet. Checkarna har värde av 10, 20 och 40 kronor.

Serveringstillstånd
Uppsala Beer & Whisky Festival har serveringstillstånd för mässområdet. Således behöver ni som utställare inte ansöka om något eget tillstånd.

Målgrupp
Mässans målgrupp är privatpersoner mellan 25-55 år, både kvinnor och män. Vi kommer att rikta kommunikationen mot hela Uppland, samt Gävle, Stockholm och Västerås.

Ålder
Åldersgränsen för besökarna är 20 år, obligatorisk leg. kontroll.

Mässutställare
Vi bjuder in mikrobryggerier, bryggerier, whisky- och ölimportörer, whiskydestillerier, bryggmästare, whiskyhuvudmän m.fl.

Montrar/Monters
Har ni några frågor kring de montrar/monters som kommer att finnas tillgängliga går det att kontakta oss via de angivna kontaktuppgifterna. Det finns möjlighet att hyra kylskåp om så behövs.

Arrangör
Arrangören för denna festival är Uppsala Beer & Whisky AB. Bestående av Brink & Berger, Churchill Arms Uppsala och Bierhuis. Läs mer på brink-berger.se eller churchillarmsuppsala.se.

Kontakt
Vill ni veta mer eller anmäla er till festivalen?

Madelene Järpenge
madelene@brink-berger.se
+46(0)708-942735