Välkommen!

Välkommen till Uppsala Beer & Whiskyfestival!
En dryckesupplevelse utöver det vanliga. Som besökare får du träffa några av landets främsta och mest spännande leverantörer och producenter. Förköpsbiljetterna garanterar en plats på festivalen och du kan välja att lösa endagars- eller tvådagarspass, till ett förmånligt pris. Givetvis har vi student och pensionärsrabatt.

Värdecheckar säljs vid informationsdisken samt entrén. Värdecheckar används som betalningsmedel i montrarna och säljs med valör 10, 20 och 40 kr. Obs (!) köpta värdecheckar löses ej.

Uppsala som evenemangsstad

Som Sveriges fjärde största stad, med över 200 000 invånare, och en av världens äldsta universitetsstäder med cirka 40 000 studerande, är Uppsala en stad som sjuder av liv. Här bjuds det in till mängder av aktiviteter och underhållande evenemang året runt. Arrangörer och arenor arbetar flitigt för att utveckla Uppsala till en attraktiv och nytänkande evenemangsstad. Här finns publiken, läget och den vackra stadskärnan. Staden ligger i direkt anslutning till E4:an, mitt i landet, 67 km norr om Stockholm och 38 km från Arlanda flygplats. Från Uppsalas nybyggda resecentrum tar du dig dessutom lätt med järnväg till och från din destinationen.

Köp biljett!

Säkra din biljett redan nu. Klicka nedan och köp din biljett på www.tickster.com.